Rezultate clinice

Intrebari tehnice

Poate apela oricine la un tratament de criolipoliza?
Prin procedura oferita de aparatele COOLSHAPE se va reduce stratul adipos de pe brate, fese, picioare si abdomen. Aparatele au fost special concepute pentru persoanele care doresc sa accelereze procesul de slabire in mod natural. Criolipoliza nu poate fi aplicata persoanelor care sufera de obezitate.
COOLSHAPE este conceput pentru oricine doreste sa piarda in timp record kilograme si centimetri in plus.

Cat costa o sedinta de tratament?
Pretul unei sedinte variaza in functie de zonele vizate si de obiectivul dumneavoastra final. La prima intalnire cu esteticianul, va fi realizat planul unui tratatment personalizat.
In acel moment se va stabili numarul necesar de sedinte, durata lor, zonele supuse tratamentului, precum si costul total, tinand cont de bugetul de care dispuneti.

Cat dureaza o sedinta de tratament?
Timpul petrecut la o sedinta de criolipoliza este dat de nevoia pe care o aveti. Obiectivele dumneavoastra sunt identificate, iar esteticianul va fi cel care va propune modul de lucru. O sedinta de tratament nu poate depasi 60 de minute.

Unde dispare grasimea? Rezultatele sunt permanente?
Odata ce grasimea din celule a fost inghetata, acestea din urma mor si sunt eliminate din organism. Odata distruse, aceste celule dispar pentru totdeauna.

Ce anume simt in timpul tratamentului?
In primele minute, poate aparea senzatia de rece, dar aceasta va disparea in scurt timp.

Este sigura procedura de criolipoliza?
Cu peste un milion de aplicari pe persoanele din intreaga lume, sistemele COOLSHAPE sunt certificate FDA si s-au dovedit a fi sigure si eficiente.

Ce efecte secundare exista?
In timpul procedurii este posibil sa aveti o usoara senzatie de disconfort cauzata de starea de amorteala. In general, nu s-au inregsitrat efecte adverse, dar putem aminti umflarea, furnicaturile si roseata pielii. Echipamentele COOLSHAPE nu sunt concepute pentru persoanele care sufera de obezitate, de crioglobulinemia si hemoglobinuria paroxistica.

Ma pot intoarce la activitatile zilnice dupa tratament?
Da, imediat dupa finalizarea tratamentului va puteti intoarce la rutina zilnica. Nu au fost inregistrate efecte adverse, exceptie facand numai furnicaturile, roseata si slaba senzatie de amorteala a zonei supuse tratamentului.

Cand voi vedea rezultatele?
Primele schimbari sunt vizibile imediat dupa finalizarea tratamentului. Rezultatele sunt notabile, iar reducerea stratului adipos devine evidenta dupa doua luni. Corpul va continua sa distruga celulele de grasime pe o perioada de sase luni din momentul finalizarii tratamentului.

Trebuie sa iau anumite suplimente sau sa urmez o dieta stricta?
Nu este nevoie sa luati niciun fel de supliment. Acelasi lucru este valabil si in cazul dietelor si al exercitiilor fizice, acestea fiind doar optionale. Cele mai multe persoane devin extrem de motivate in urma tratamentului COOLSHAPE.Intrebari frecvente
Poze inainte si dupa
Contact rapid

Informatii la
+40 770 184 412
Detalii.  Preturi.  Finantare
 
Site-ul nostru contine cookie-uri. Utilizand acest site, va dati acordul pentru folosirea cookie-urilor in concordanta cu informatiile prezentate.   OK   Citeste mai mult
1