Clienti

Marketing

Pentru ca afacerea dumneavoastra sa creasca, este nevoie de eforturi sustinute de promovare, iar L’ORTEC MEDICAL vine in sprijinul partenerilor sai cu un kit de marketing all-inclusive GRATUIT!

Va oferim materialele si informatiile de care aveti nevoie pentru a prezenta beneficiile tehnologiilor pe care le veti folosi in tratamente, dar si materiale de care veti avea nevoie in relatia cu clientii in procesul de fidelizare.

Dupa achizitionarea oricarui echipament COOLSHAPE, veti primi:

  • Brosuri detaliate cu informatii despre proceduri
  • Postere pentru receptie si cabinet
  • Bannere indoor si outdoor personalizate
  • Materiale de specialitate precum fisa client – diagnoza  sau contractul de consimtamant
  • Sfaturi de promovare on-line și off-line
  • Argumente si atuuri pentru vanzarea serviciilor
  • Lista de servicii si preturi recomandate

Suntem cunoscuti la nivel international deoarece facem mai mult decat sa oferim tehnologii inovatoare, eficiente si sigure in operare. Suntem alaturi de partenerii nostri pentru a ne asigura de succesul acestora si oferim uneltele care pot dubla sau chiar tripla numarul de clienti al unui cabinet.

Echipamentele noastre de criolipoliza, radiofrecventa, cavitatie, vaccum si LASER sunt moderne si constant adaptate nevoilor in schimbare ale saloanelor, centrelor si cabinetelor medicale de astazi. Echipamentele noastre sunt proiectate pentru a oferi rezultate garantate in intretinerea corporala si faciala si ne dorim ca si clientii dumneavoastra sa afle cu usurinta acest lucru. Usor de operat, echipamentele COOLSHAPE ofera rezultate aproape magice, desi total bazate pe stiinta, in conditii de confort si siguranta deplina pentru pacienti.

Serviciile L’ORTEC MEDICAL respecta standardele europene de calitate si produsele sunt insotite de informatii si materiale pertinente ce sunt adaptate nevoilor individuale ale partenerilor nostri.

Suntem convinsi ca rezultatele oferite de gama COOLSHAPE si fiabilitatea exceptionala a echipamentelor de criolipoliza, radiofrecventa, cavitatie, vaccum si LASER ofera satisfactie maxima pe termen cat mai lung.


Informatii la
+40 770 184 412
Detalii.  Preturi.  Finantare

 
Site-ul nostru contine cookie-uri. Utilizand acest site, va dati acordul pentru folosirea cookie-urilor in concordanta cu informatiile prezentate.   OK   Citeste mai mult
1