Criolopoliza

In prezent, exista numeroase modalitati de a scapa de kilogramele in plus, insa nu toate dau si cele mai bune rezultate. In randul tehnologiilor performante cu randament ridicat se inscrie criolipoliza. Aceasta procedura este cunoscuta si sub denumierea de slabire prin inghet.

Cum functioneaza?

Terapia folosind criolipoliza s-a dovedit a fi extrem de eficienta in ceea ce priveste remodelarea corporala. Celulele adipoase sunt distruse natural, iar fenomenul produs se numeste apoptoza. Procedura este non-invaziva si se realizeaza cu ajutorul unui aparat alcatuit dintr-un dispozitiv in care este incorporat soft-ul specific si dintr-o sonda asemanatoare cu cea folosita la ecografie. Aceasta sonda are rolul de a aspira pielea si implicit stratul de grasime de sub piele, astfel aparand fenomenul de vacuum.

Sonda localizeaza depunerile de tesut gras si le aduce la temperatura de -10 grade Celsius. Racirea se realizeaza gradual si se trateaza fiecare zona, lasand-o fara celule adipoase. LASER-ul implicat in acest proces are rolul de a sparge depozitele existente de grasime. Odata despartite, celulele adipoase ingheata rapid, urmand sa fie eliminate pe cale naturala prin procese metabolice. Stratul de grasime se reduce vizibil, iar silueta va capata imediat contur. Nu exista efecte secundare deoarece atat distrugerea, cat si eliminarea grasimilor are loc treptat. Tesuturile raman intacte, iar nervii nu sunt afectati.

Aparatele marca COOLSHAPE imbina mai multe tehnologii si pot fi optimizate in functie de ultimele aparitii in domeniu.

Rezultatele criolipolizei

Clientul care este supus acestui tip de tratament nu se va confrunta cu senzatia neplacuta de frig. Totodata nu se inregistreaza alte efecte secundare sau complicatii intrucat criolipoliza nu presupune incizii sau anestezie.

Rezultatele unui tratament cu criolipoliza sunt garantate si se vad dupa cel putin trei saptamani de la prima interventie. Sedintele de slabire prin inghetarea celulelor adipoase sunt programate la un interval de cinci sau sase saptamani. Procedura nu poate fi aplicata de mai mult de trei ori pe aceeasi zona.

 

Rezultate clinice - Criolipoliza
Cryolaser
Vezi aici aparatele L'ortec Medical
Informatii la
+40 770 184 412
Detalii.  Preturi.  Finantare
 
Site-ul nostru contine cookie-uri. Utilizand acest site, va dati acordul pentru folosirea cookie-urilor in concordanta cu informatiile prezentate.   OK   Citeste mai mult
1