Cryolaser

Criolipoliza asistata LASER reprezinta cea mai buna metoda de remodelare corporala. Rezultatul dat de CRIOLIPOLIZA este maximizat prin fasciculele LASER, care sunt folosite pentru a fractiona si transforma trigliceridele din interiorul celulelor grase in particule mici si solide, facilitand astfel inghetarea controlata individuala a celulelor grase care trebuie eliminate. Procesul presupune o tehnologie avansata de racire ce actioneaza numai asupra adipocitului.
Tratamentul optim de remodelare corporala reprezinta combinarea a 3 terapii:

1. VACUUM, ce are rolul de a aspira, printr-o presiune negativa, pliul de grasime cu o consistenta minima de 2,5 centimetri. Imbunatateste fluiditatea in tesuturi, ajuta la prevenirea celulitei si la eliminarea ei, chiar si in stadiile cele mai avansate.
2. CRIOLIPOLIZA, ce are rolul de a ingheta celulele adipoase din pliul de grasime aspirat
3. LASER, ce are rolul de a fragmenta grasimea intarita, astfel ajutand la maximizarea efectului prin cresterea vitezei de inghetare.

In momentul in care celulele grase sunt supuse unei temperaturi scazute, se declanseaza apoptoza, procesul natural de distrugere al tesutului adipos. Celulele grase ingheata mai rapid decat restul, se modifica, deci, morfologic si intra intr-un proces natural de moarte celulara. Ulterior, celulele grase din zona supusa tratamentului sunt eliminate cu usurinta prin sistemul de drenaj al organismului, fara alte interventii sau terapii suplimentare.


I Numeroase persoane se confrunta cu problema blocurilor de grasime imune la dieta sau exercitii.   II LASER-ul sparge depozitele calcifiate de grasime si conglomeratele fibroase celulitice, astfel incat CRIOLIPOLIZA (inghetarea controlata individuala a celulelor grase care trebuie eliminate) se produce mai rapid si provoaca apoptoza.
III

Nu exista efecte secundare deoarece atat distrugerea, cat si elimnarea grasimilor are loc treptat. Tesuturile raman intacte, iar nervii nu sunt afectati, datorita faptului ca celulele grase ingheata mai rapid decat celulele sanatoase (lipidele din celulele adipoase se cristalizeaza la o temperatura mai mare decat apa din celelalte celule).

      IV

Ulterior tratamentului, intervine apoptoza, celulele adipoase fiind eliminate treptat, in mod natural, prin sistemul de drenaj al organismului, in urmatoarele saptamani dupa tratament.

V Stratul adipos este dramatic redus, intr-o singura sedinta combinata putand fi distruse pana la 100 de milioane de celule grase.       VI Imbunatatirea conturului corporal survine natural, tratamentul fiind unul sigur si ireversibil, fara efecte secundare!


Vezi aici aparatele L'ortec Medical
Informatii la
+40 770 184 412
Detalii.  Preturi.  Finantare
 
Site-ul nostru contine cookie-uri. Utilizand acest site, va dati acordul pentru folosirea cookie-urilor in concordanta cu informatiile prezentate.   OK   Citeste mai mult
1