Rezultate clinice

Intrebari frecvente

Este mai avantajos sa inchiriez sau sa cumpar un echipament COOLSHAPE?
Solutia cea mai buna depinde de nevoile dumneavoastra si de bugetul disponibil. Varianta de inchiriere implica riscuri reduse si un cash flow confortabil inca din primele luni, dar nu sunteti proprietarul echipamentului. Atunci cand cumparati, puteti folosi echipamentul cum doriti si va amortizati investitia mai repede. Orice varianta ati alege, veti avea beneficii sigure. Un echipament inchiriat poate fi oricand achizitionat, daca va doresti acest lucru.

Care este perioada minima de inchiriere a unui aparat COOLSHAPE? 
Perioada minima este de 3 luni. Desi un aparat COOLSHAPE poate aduce profituri substantiale chiar si intr-o luna, credem ca o perioada de minim 3 luni este necesara pentru a observa adevaratul potential al acestor echipamente. Oferim acest sistem de inchiriere pentru ca stim ca echipamentele noastre pot aduce rezultate spectaculoase in cazul fiecarui tratament.

Pot cumpara echipamentul dupa ce l-am avut in chirie?
Da, dupa terminarea contractului de chirie puteti opta pentru achizitionarea aparatului (leasing sau cash) si veti primi si un discount proportional cu perioada de inchiriere. 

Daca doresc sa achizitionez in leasing un aparat COOLSHAPE, beneficiez de discount?
Sigur, prin ambele variante posibile de plata, cash sau leasing, veti putea beneficia de discount deoarece L’ORTEC MEDIAL primeste plata integrala a aparatului. Avantajul unui leasing este ca aveti o plata lunara mica, asemanatoare cu o chirie lunara, dar la sfarsitul contractului echipamentul ales ramane al dumneavoastra.

Daca inchiriez sau achizitionez un echipament COOLSHAPE, voi primi training?
Da, fie ca inchiriati, achizitionati sau optati pentru leasing, va oferim o zi intreaga de curs in care veti invata teoriile care stau la baza tehnologiei si prin sesiuni de practica veti dezvolta abilitatile necesare operarii in deplina siguranta si incredere a echipamentelor COOLSHAPE. Pe toata perioada contractuala veti avea acces la un trainer specializat pentru orice tip de intrebare sau ajutor.

Voi primi materiale informative despre aparate si procedura? 
Fiecare echipament COOLSHAPE este insotit de un KIT de marketing complet. Acesta contine: fise pentru diagnoza pentru clienti, contract de servicii si consimtamant, brosuri cu informatii legate de procedura, afise, bannere indoor si outdoor care se personalizeaza cu datele companiei dumneavoastra. 

Cat de interesati sunt clientii de serviciile oferite cu ajutorul echipamentelor COOLSHAPE?
Procedeele prin care se realizeaza remodelarea corporala au devenit extrem de populare si in Romania. Farmecul acestui proces consta in faptul ca odata ce rezultatele se vad imediat dupa prima sedinta, cu siguranta clientul se va programa si pentru urmatoarea. In prezent, nu foarte multe saloane de infrumusetare dispun de acest serviciu, insa cabinetele de esetetica medicala s-au ocupat in ultimii patru ani de promovarea acestui lucru.

Este procedura efectuata cu aparatele COOLSHAPE daunatoare pentru mine?
Raspunsul este nu. Procedura este non-invaziva, iar pana acum nu au fost inregistrate efecte adverse. Echipamentul nu prezinta niciun risc pentru pacient sau operator.

Sunt dureroase tratamentele realizate cu ajutorul echipametului COOLSHAPE?
Majoritatea pacientilor afirma ca nu este dureros, senzatia simtita fiind uneori chiar placuta.

Care este durata unui tratament complet de remodelare corporala?
Durata variaza in functie de numarul de zone alese. Atfel, o sedinta completa poate fi efectuata in 30, 45 sau 60 de minute.


Intrebari tehnice
Studii clinice
Poze inainte si dupa
Contact rapid

Informatii la
+40 770 184 412
Detalii.  Preturi.  Finantare
 
Site-ul nostru contine cookie-uri. Utilizand acest site, va dati acordul pentru folosirea cookie-urilor in concordanta cu informatiile prezentate.   OK   Citeste mai mult
1