Clienti

Extindeti veniturile afacerii dumneavoastra

Stilul alert de viata introduce serviciile de infrumusetare pe prima pozitie in topul clientilor dornici in rezolvarea unei probleme de intretinere corporala.
Tratamentele pentru indepartarea celulitei, stratului adipos, surplusului de greutate, pielii flasce si vergeturilor sunt din ce in ce mai cautate.

In plus, tratamentele cu criolipoliza, radiofrecventa si cavitatie devin din ce in ce mai populare in tarile din vest datorita rezultatelor exceptionale obtinute, astfel ca tot mai multi romani incep sa auda de ele. Aceasta industrie este la inceput de drum in Romania, iar potentialul este imens pentru cei care sunt primii.

V-ati dori sa puteti oferi mai multe tipuri de servicii intr-un timp scurt, dar nu doriti sa va asumati inca riscurile unei investitii?
Acum puteti face acest lucru cu usurinta, fara sa fie nevoie de investitii uriase, si sa descoperiti potentialul acestor tratamente aproape fara risc.

Cea mai noua si revolutionara tehnologie CRYOLASER folosita cu succes pentru combaterea celulitei, stratului adipos, kilogramelor in plus, pielii flasce si vergeturilor, este acum disponibila centrelor din Romania in conditii foarte avantajoase.
Avand costuri de rulare si intretinere foarte mici, dar o putere de atractie foarte mare, un echipament COOLSHAPE poate mari veniturile afacerii dumneavoastra!

Cat puteti castiga dupa o luna de utilizare a echipamentului COOLSHAPE 2000 CAVI? 

Iata un exemplu al unuia dintre clientii nostri in a doua luna de inchiriere:

Incasari din abonamente si sedinte individuale, intr-un regim mediu de lucru, pentru:

  • Criolipoliza: 79 euro/ sedinta x 3 clienti/zi x 20 zile/ luna = 4740 euro
  • Cavitatie: 23 euro/ sedinta x 5 clienti/ zi x 20 zile/ luna  = 2300 euro

Costuri (echipament, angajat, consumabile) : 415 euro
Calcul:  4740 euro + 2300 euro = 7.040 euro – 415 euro = 6.625 euro
Profit: 6.625 euro

Puteti testa rentabilitatea acestui model de afaceri fara sa investiti in achizitionare. Inchiriaza-criolipoliza va ofera posibilitatea de a inchiria echipamente COOLSHAPE oferindu-va tot suportul necesar pentru ca dvs. sa puteti oferi tratamentele dorite de clientii dvs. chiar din prima zi.
De ce sa inchiriati unul dintre echipamentele COOLSHAPE?

  1. Primiti un kit complet ce include aparatul, training de specialitate gratuit si materiale de promovare.
  2. Echipamentele sunt certificate medical CE, FDA, ROSH si respecta standardele ISO 13485 si ISO 9001
  3. Puteti obtine rezultate spectaculoase datorita capatului de tratament  de ultima generatie cu tehnologie CRYOLASER care permite un control optim.
  4. Garantie nelimitata.
  5. Asistenta completa din partea echipei Inchiriaza CRIOLIPOLIZA
  6. Va puteti concentra fara presiune pe cresterea afacerii si promovarea serviciilor, costurile fiind foarte mici.
  7. Puteti returna echipamentele oricand, daca doriti acest lucru.

Extindeti gama de servicii pe care o puteti oferi incepand de ASTAZI! Contactati-ne la 0770 184 412 pentru o oferta personalizata si mai multe informatii.

Descoperiti serviciile extrem de profitabile care vor creste cu usurinta traficul de clienti!

*Conform unui studiu INSOM


Informatii la
+40 770 184 412
Detalii.  Preturi.  Finantare

 
Site-ul nostru contine cookie-uri. Utilizand acest site, va dati acordul pentru folosirea cookie-urilor in concordanta cu informatiile prezentate.   OK   Citeste mai mult
1