Conditii

FINANTARE

Imbunatatirea serviciilor pe care le oferiti clientilor dumneavoastra necesita adesea investitia in echipamente noi, moderne si adaptate pietei. Prin urmare, finantarea aparatelor de estetica medicala ar putea fi unul dintre cele mai bune decizii de business. Echipa L’ORTEC MEDICAL ROMANIA cauta in permanenta solutii optime de finantare si sprijinire a partenerilor.

Finantarea de tip Leasing este accesibila unei categorii largi de clienti datorita flexibilitatii si individualizarii pachetelor. Leasing-ul va ofera posibilitatea achizitionarii unui echipament cu performante superioare printr-un sistem asemanator chiriei, dar in care la sfarsitul contractului puteti ramane cu aparatul. Puteti sustine plata ratelor prin veniturile suplimentare aduse in urma utilizarii echipamentului.

Pe langa formalitatile simple, leasing-ul optimizeaza utilizarea capitalului propriu, deoarece achitati doar un avans, iar TVA-ul se plateste esalonat, odata cu plata ratelor. Unul dintre avantajele sistemului de rate fixe este ca va puteti organiza riguros cheltuielile, putandu-va bucura de o mai buna gestionare a cash flow-ului (folosirea lichiditatilor companiei dvs. pentru dezvoltarea ei, dar si pentru investitii sau proiecte noi).

Sunteti un candidat pentru finantare daca indepliniti una dintre urmatoarele conditii:

 1. Societate comerciala existenta: asta inseamna sa aiba cel putin 1 an de activitate, adica Bilant + balanta contabila, aferente ultimilor doua perioade de raportare contabila si ultima balanta de verificare, nu mai veche de trei luni de la data prezentei. Conditii importante sunt ca societatea comerciala sa nu aiba datorii la stat (impozite, TVA) si sa nu fie prezenta in C.I.P.
 2. Firma nou infiintata (start-up): discuta cu furnizorul L’ORTEC MEDICAL ROMANIA de finantare Start-up, daca sunteti un candidat pentru finantare.

Forme de finantare:

 • Leasing financiar: in cazul in care doriti sa va pastrati dreptul de proprietate asupra bunurilor, la sfarsitul termenului de plata, se achita valoarea reziduala.
 • Credit Ipotecar. Exista variante si flexibilitate in functie de posibilitatile dumneavoastra.
 • Sale & lease-back. Aceasta varianta este valabila in cazul auto sau imobiliar, in care avansul este 0%, iar finantarea este pana la 75% din valoarea evaluata a bunului.

Grafic simulari:

SUMA fără TVA 5000 EUR 10.000 EUR 15.000EUR 25.000 EUR
1 AN 342 672 1007 1679
2 ANI 185 358 537 896
3 ANI 134 255 383 636
4 ANI 203 203 305 508


Platile lunare sunt exprimate in Euro, nu contin TVA si dobanda. Aceste calculatii sunt cu titlu orientativ si stau sub rezerva de a se schimba dupa momentul tiparirii.

Puteti alege valoarea avansului si durata perioadei de finantare, astfel incat efortul dvs. financiar sa fie minim. Profitati de deductibilitatea platilor de leasing (amortizare, asigurare, dobanda, eventual diferente de curs valutar).

Pasii premergatori finantarii:

Este foarte usor!

 1. Descarcati si completati formularul de aplicare Cerere Finantare_Standard Persoana Juridica de pe site-ul www.tbileasing.ro, trimitandu-l apoi pe adresa office@lortec-romania.ro.
 2. Dupa ce ati trimis formularul de aplicare, un consultant financiar va va contacta pentru a discuta despre criteriile de eligibilitate si cea mai buna forma de finanțare pentru dumneavoastra.
 3. Consultantul financiar va va prezenta oferta de leasing conform cerintelor, impreuna cu lista de documente necesare dosarului.
 4. Consultantul financiar va va raspunde solicitarii de finantare in minim o zi, maxim doua zile.
 5. Consultantul financiar va pregati dosarul pentru semnat si stampilat - Contractul de leasing intre finantator si client - Contractul de vanzare-cumparare tripartite (finantator, client si L’ORTEC MEDICAL ROMANIA).
 6. Finantatorul emite factura fiscala de avans catre client.
 7. Finantatorul face plata aparatelor catre L’ORTEC MEDICAL ROMANIA in momentul confirmarii platii avansului si a livrarii bunului catre client.
 8. Dupa livrarea produsului, acestuia i se va face o polita de asigurare.


SOLUTII FINANTARE PENTRU PERSOANE FIZICE
Singurul produs aferent acestui tip de finatare este produsul sale & lease-back auto & imobiliare (nu terenuri).

Sale & lease back auto

 • Viitorul Utilizator detine un autoturism, care este liber de sarcini (nu face obiectul unui contract de leasing, nu este gajat). Autoturismul nu trebuie sa aiba o vechime mai mare de 36 luni.
 • Vom solicita CIV auto – copie, talon, fotografii tip asigurare, detalii referitoare la dotarile autoturismului – pentru a face evaluarea bunului. Aceasta evaluare se face de catre societatea de finantare fara a implica cheltuieli.
 • Finantarea este de maxim 75% din pretul evaluarii facuta de catre societatea de finantare.
 • Avansul solicitat clientului: 0%
 • Taxa de management: 2,5% din pretul de achizitie (exclusiv TVA) – platibil o singura data, cu avansul
 • Perioada maxima de finantare: 48 luni (4 ani)

Sale & lease-back imobiliare

 • Viitorul Utilizator detine un imobil (nu teren), care este liber de sarcini (nu face obiectul unui contract de leasing, nu este ipotecat)
 • Vom solicita evaluarea imobilului. Aceasta evaluare se face de catre un evaluator agreat de parti. Evaluarea imobilului nu promite finantarea, este solicitata pentru a stabili cuantumul finantarii.
 • Finantarea este de maxim 75% din pretul evaluarii.
 • Avansul solicitat clientului: 0%
 • Taxa de management: 2,5% din pretul de achizitie (exclusiv TVA) – platibil o singura data, cu avansul
 • Perioada maxima de finantare: 180 luni (15 ani)

Costurile cu notarul si evaluatorul sunt suportate exclusiv de catre viitorul Utilizator.


Extinde venituriile afacerii tale
Contact rapid

Informatii la
+40 770 184 412
Detalii.  Preturi.  Finantare
 
Site-ul nostru contine cookie-uri. Utilizand acest site, va dati acordul pentru folosirea cookie-urilor in concordanta cu informatiile prezentate.   OK   Citeste mai mult
1