Cavitatie

Starea de spirit este influentata in mare masura si de felul in care aratam. De multe ori suntem de parere ca am incercat tot ce era posbil pentru a scapa de kilogramele in plus, iar efortul depus s-a dovedit a fi in zadar. In astfel de situatii, una dintre cele mai inspirate solutii se dovedeste a fi cavitatia. Dorim sa ne mentinem tonusul ridicat si apelam la cele mai performante tehnologii din sfera remodelarii corporale. Cavitatia reuseste sa reduca stratul de grasime si totdata sa combata eficient celulita.

Cum functioneaza?

Terapia prin cavitatie implica ultrasunete de joasa frecventa. Datorita presiunii generate de ultrasunete, se formeaza in interiorul tesutului bule cavitationale, mici bule cu vapori de gaz si totodata au loc implozii succesive. In acest fel se distrug membranelele celulelor adipoase, fara a afecta insa pielea. Celula grasa se lichefiaza, iar intreg continutul eliberat odata cu spargerea ei este absorbit si drenat prin sistemul limfatic, urmand sa fie eliminat prin caile renale. Acest tratament accelereaza microcirculatia si elimina rapid toxinele din organism. Aparatele COOLSHAPE sunt unele dintre cele mai performante echipamente folosite in estetica medicala, iar pana acum nu s-au inregistrat efecte secundare sau riscuri.

Reducerea stratului adipos prin lichefierea celulelor este cauzat de modificarile bruste de inalta presiune aplicate lichidului din tesutul adipos. In acelasi timp, derma este supusa radierii ultrasonice. Metoda nu se inscrie in randul interventiilor chirurgicale, dar este cu siguranta unul dintre cele mai eficiente moduri de a reduce vizibil numarul celulelor grase. Cavitatia, intalnita si sub numele de liposuctie virtuala, presupune spargerea celulelor de grasime folosind undele de joasa frecventa ce patrund pana la o adancime de 5 cm in stratul adipos. Procedeul prezinta rezultate extraordinare si este ideal pentru slabirea localizata.

Rezultate cavitatie

Cavitatia a inregistrat rezultate extraordinare si reprezinta un proces sigur si natural de remodelare corporala. Printre principalele avantaje se numara efectele imediate ale terapiei. Intr-un timp record, aspectul celulitei este redus considerabil, iar acelasi lucru se intampla si in cazul centimetrilor in plus de pe brate, coapse, fese si abdomen.

 

Vezi aici aparatele L'ortec Medical
Cool Shape 500 Cavi
Cool Shape 2000 CAvi

Informatii la
+40 770 184 412
Detalii.  Preturi.  Finantare
 
Site-ul nostru contine cookie-uri. Utilizand acest site, va dati acordul pentru folosirea cookie-urilor in concordanta cu informatiile prezentate.   OK   Citeste mai mult
1