Cool Shape 2000 CAvi

V-ar putea interesa si
Cool Shape 2000 Cavi
Cool Shape 500

Descriere produs

COOLSHAPE 2000 CAVI reprezinta cel mai performant echipament din gama sa. Criolipoliza asistata LASER reprezinta cea mai buna metoda de remodelare corporala. Temperaturile scazute induse concomitent de fasciculii LASER din sistemul COOLSHAPE 2000 CAVI sunt folositi pentru a fractiona si transforma trigliceridelee din interiorul celulelor grase in particule mici si solide. Acest proces presupune o tehnologie avansata de racire ce actioneaza numai asupra adipocitului. In momentul in care celulele grase sunt supuse unei temperaturi scazute, se declanseaza apoptoza, procesul natural de distrugere a tesutului adipos. Ulterior, celule grase din zona supusa tratamentului sunt eliminate cu usurinta prin sistemul de drenaj al organismului.

Functia suplimentara a aparatului COOLSHAPE 2000 CAVI este cavitatia.  Aparatul devine astfel unul complet echipat si intruneste toate uneltele necesare pentru a combate eficient celulita si kilogramele in plus. Undele acustice (intre 25KHz si 40KHz) produse de cele doua capete de tratament pot fi dirijate in organism pentru a distruge definitiv celulele adipoase. 

Cavitatia cu ultrasunete joase reprezinta o functie suplimentara care intregeste ansamblul procedurilor de estetica medicala in combaterea adipocitului. Undele acustice produse de cele doua capete de tratament de la 25KHz pana la 20KHz, pot fi dirijate in organism pentru a distruge definitiv celulele adipoase localizate datorita efectului de frecare mecanica intre celulele grase pana la distrugerea membranei celulare. Acest tip de unde joase poate distruge pana la 100 de milioane de celule grase intr-o singura sedinta combinata.

Click aici pentru mai multe informatiiInformatii la
+40 770 184 412
Detalii.  Preturi.  FinantareCRIOLIPOLIZA:
Capete de tratament: 2 capete de tratament
unul pentru zone mari
unul pentru brate si picioare
Putere motor: 500W
Presiune vacuum: 0-100 Kpa
Temperatura de racire: 0, -5, -10 grade
LipoLASER: 12 fasciculi la 650nm
Putere de penetrare 100W
Display: 8.0 inch Touch
Voltaj: 220, 16Hz
Greutate: 91 Kg
Certificari: FDA, CE, ROSH, ISO
CAVITATIE :
Capete de tratament: 2 probe de lucru
25kHz cu tratament fotonic
40Khz unde acustice joase
Energie: 3-6 W/cm2 ajustabil
Putere: 60W
Frecventa: 25Khz - 40Khz
Suprafata Activa: 20 cm2
Modul de emisie: scanat 2% cu frecventa reglabila
Presiune de lucru: 500 mbar - 1060 mbar
RADIOFRECVENTA :
Capete de tratament: 2 proba de lucru
Tip R.F.: Biplar + Tripolar
Energie: 50J
Tip Puls: Pulse si Continuu

loading content...
loading content...
loading content...
loading content... 
Site-ul nostru contine cookie-uri. Utilizand acest site, va dati acordul pentru folosirea cookie-urilor in concordanta cu informatiile prezentate.   OK   Citeste mai mult
1