Cool Shape 500

Criolipoliza asistata LASER oferita de COOLSHAPE 500 reuseste sa combata eficient celulele grase de pe orice zona a corpului. In momentul in care celulele grase sunt expuse la o temperatura precisa de racire se declanseaza procesul numit apoptoza. Astfel, celulele adipoase sunt distruse, iar centimetrii in plus nu mai reprezinta o problema.

Sistemul COOLSHAPE 500, prin intermediul temperaturilor induse concomitent de fasciculii LASER, fractioneaza trigliceridele din interiorul celulelor grase, transformandu-le in particule mici si solide. Intregul proces are la baza o tehnologie avansata de racire, iar aparatul include doua capete de tratament. Interfata aparatului este usor de utilizat, iar puterea echipamentului COOLSHAPE este cu mult mai mare comparativ cu orice alt echipament.


Cool Shape 500 Cavi

Criolipoliza asistata LASER oferita de COOLSHAPE 500 CAVI reuseste sa combata eficient celulele grase de pe orice zona a corpului. In momentul in care celulele grase sunt expuse la o temperatura precisa de racire se declanseaza procesul numit apoptoza. Astfel, celulele adipoase sunt distruse, iar centimetrii in plus nu mai reprezinta o problema.

Sistemul COOLSHAPE 500 CAVI, prin intermediul temperaturilor induse concomitent de fasciculii LASER, fractioneaza trigliceridele din interiorul celulelor grase, transformandu-le in particule mici si solide. Intregul proces are la baza o tehnologie avansata de racire, iar aparatul include doua capete de tratament. Interfata aparatului este usor de utilizat, iar puterea echipamentului COOLSHAPE este cu mult mai mare comparativ cu orice alt echipament.


Cool Shape 2000

Folosind aparatul COOLSHAPE 2000 puteti pierde centimetri din talie, aveti posibilitatea sa va tonifiati pielea si sa scapati in sfarsit de celulita. Criolipoliza asistata LASER reprezinta cea mai buna metoda de remodelare corporala. Temperaturile scazute induse concomitent de fasciculii LASER din sistemul COOLSHAPE 2000 sunt folositi pentru a fractiona si transforma trigliceridelee din interiorul celulelor grase in particule mici si solide. Acest proces presupune o tehnologie avansata de racire ce actioneaza numai asupra adipocitului. In momentul in care celule grase sunt supuse unei temperaturi scazute, se declanseaza apoptoza, procesul natural de distrugere a tesutului adipos. Ulterior, celulele grase din zona supusa tratamentului sunt eliminate cu usurinta prin sistemul de drenaj al organismului.Cool Shape 2000 Cavi

COOLSHAPE 2000 CAVI reprezinta cel mai performant echipament din gama sa. Criolipoliza asistata LASER reprezinta cea mai buna metoda de remodelare corporala. Temperaturile scazute induse concomitent de fasciculii LASER din sistemul COOLSHAPE 2000 CAVI sunt folositi pentru a fractiona si transforma trigliceridelee din interiorul celulelor grase in particule mici si solide. Acest proces presupune o tehnologie avansata de racire ce actioneaza numai asupra adipocitului. In momentul in care celulele grase sunt supuse unei temperaturi scazute, se declanseaza apoptoza, procesul natural de distrugere a tesutului adipos. Ulterior, celulele grase din zona supusa tratamentului sunt eliminate cu usurinta prin sistemul de drenaj al organismului. 
Site-ul nostru contine cookie-uri. Utilizand acest site, va dati acordul pentru folosirea cookie-urilor in concordanta cu informatiile prezentate.   OK   Citeste mai mult
1