Radiofrecventa

Terapiile din domeniul esteticii medicale si-au dovedit in repetate randuri eficacitatea. Printre cele mai laudate proceduri se numara radiofrecventa. Aceasta terapie reuseste sa creasca productia de colagen prin supunerea tesuturilor pielii la o temperatura ridicata.

Cum functioneaza?

Terapia are la baza aplicarea de ultrasunete care produc incalzirea tesutului adipos si a dermului, fara a produce vreo afectiune epidermei. Aparatele din gama COOLSHAPE sunt printre cele mai performante si reprezinta o alternativa avantajoasa la operatiile estetice.
Odata cu atingerea temperaturii de 72 de grade Celsius este activata circulatia pe zona tratata, imbunatatindu-se metabolismul. Incalzirea ajuta la reducerea aspectului de celulita, reface conturul corpului si nu in ultimul rand, favorizeaza eliminarea toxinelor din straturile pielii.

Radiofrecventa Bipolara presupune folosirea a doi electrozi asezati la o distanta mica unul fata de celalalt. Actiunea se realizeaza numai asupra stratului dermic al pielii cu o putere de 20-100 wati si la o adancime de 1-5 mm. Rezultatele apar dupa cateva zile.

Radiofrecventa Tripolara foloseste trei electrozi care lucreaza in acelasi timp. Rezultatele sunt remarcabile deoarece apar concentrari mai mari de energie aplicata pe suprafete mici. Penetrarile inregistrate sunt intre 1-20 mm. Acest tip de tratament are efect asupra tutror celor trei straturi ale pielii,  nu este dureros si nu necesita racire.  Procesul de remodelare corporala este complet gratie acestei tehnologii performante si non-invazive.

Rezultate radiofrecventa

Indiferent de varsta pe care pacientul o are, rezultatele sunt vizibile. Tonifierea profunda, precum si stimularea productiei de colagen ofera pielii aspecul de fermitate. Inca de la prima sedinta, este imbunatatita starea de spirit si totodata felul in care arata pielea noastra. In acelasi timp stratul adipos este redus considerabil, iar acelasi lucru se intampla si in cazul vergeturilor.

Actiunea undelor de radiofrecventa poate continua si dupa incheierea sedintei propriu-zise. Pacientul simte o caldura la nivelul zonei tratate, fapt ce va conduce la tonifierea in profunzime a pielii sale.

Cool Shape 2000 CAvi
Cavitatie
Conditii inchiriere
Vezi aici aparatele L'ortec Medical

Informatii la
+40 770 184 412
Detalii.  Preturi.  Finantare
 
Site-ul nostru contine cookie-uri. Utilizand acest site, va dati acordul pentru folosirea cookie-urilor in concordanta cu informatiile prezentate.   OK   Citeste mai mult
1